All best sellers
  • Out-of-Stock

H0 - Bp903 - Drill template for handrail mounts

PEU_Bp903_Drill

Plastová šablona pro navrtání otvorů pro madla v soupravě Bp903 - včetně vrtáčku.

Výroba ukončena - skladové zásoby doprodány a nová se nepřipravuje.

Kč59.00
Quantity
Out-of-Stock

  Stock information

Stock information provided on this website is for guidance only. Precise information up on demand.

  Delivery policy

Shipping is done usually once a week.

  Return policy

Return within 14 days, back shipping costs on customers expense.

Description

Výroba šablony byla ukončena pro výrazný pokles zájmu. Skladové zásoby jsou aktuálně vyprodané a další výroba se nepřipravuje - alespoň ne dokud nebude na trhu nová edice vozů Bp903.

Případným zájemcům mohu modely osadit madly u mě v dílně.


Šablona z plastu tloušťky 2mm, určená pro navrtání otvorů pro madla na jedné soupravě Bp903.

Díky použitému materíálu nehrozí poškrábání laku při manipulaci s šablonou.

Díry lze navrtat přibaleným vrtáčkem.

UPOZORNĚNÍ :

Pokud si nejste jisti použitím šablony nebo svými schopnostmi, požádejte zkušenějšího kolegu modeláře nebo se zeptejte jak šablonu použít.

Zásah do modelu provádíte na vlastní zodpovědnost.


Vrtání je třeba provádět ručně, nikdy nevrtat vrtačkou nebo frézkou !

 

DOPORUČENÝ POSTUP

Dodaný vrták lze upnout do ručního sklíčidla, pokud jej nemáte, plně postačí libovolná dřevěná nebo plastová kulatina, kterou lze držet v ruce - na konci do ní vrtáčkem udělejte otvor a vrtáček zalepte vteřinovým lepidlem. Na těch několik otvorů to postačí.

Při použití vrtačky hrozí poškození modelu - plast se při vysokých otáčkách taví. Rovněž v případě "ujetí ruky" může na modelu vzniknout nepěkná rýha během zlomku vteřiny. Doporučujeme tedy vrtat ručně a nespěchat, není to závod na čas !

Šablona má 4 páry otvorů - vnitřní slouží pro nacvičení postupu např. na plastové destičce Evergreen, vnější pro vlastní navrtání otvorů. Vrták má průměr 0.7mm, což odpovídá potřebné velikosti otvorů.

Při vrtání otvorů umístěte šablonu vystupujícím profilem do dveřního otvoru - výstupek slouží jako vedení pro správné umístění šablony. Skříň modelu je vhodné položit na měkký povrch, např. molitan. Šablonu přidržte pevně na místě a pomalu navrtejte otvory (připomínám - vnější 4 díry jsou ty správné). Otvory lze také pouze naznačit do hloubky 0.5 - 1mm a doladit již bez šablony.

Pro zalepení madel použijte vhodné modelářské lepidlo - pozor na množství, aby nepřeteklo okolo. Nejprve je vhodné madlo osadit nasucho.

Šablona má životnost na 1 - 2 modely, poté se příliš zvětší otvory v plastové destičce a nedoporučujeme ji dále používat.

Product Details
PEU_Bp903_Drill
0
Comments (0)
Grade
No customer reviews for the moment.
16 other products in the same category:

Reference: GOF_87003

Brand:

H0 - MUV 69 with crane (painted and wheathered)

(0)
Detailně zpracovaná dresina MUV 69, včetně jeřábu a přívěsného vozíku v měřítku H0, osazená v malém dioramatu. Stavebnice je dodávána včetně profesionálně provedené patiny, lze ji motorizovat. POSLEDNÍ DOSTUPNÝ KUS - VÝROBA UKONČENA, LIMITOVANÁ SÉRIE.
Price Kč5,450.00
More
Out-of-Stock

Reference: SDV_12135

Brand: SDV

TT - Kontejnerový vůz Sgnss 55 ČD/ČDC 1:120

(0)
Kompletní stavebnice kontejnerového vozu řady Sgnss 55. Vůz je opatřen kontejnerem s plachtovou střechou 1AAA a kotlovým kontejnerem 1C. Obtiskový aršík zahrnuje motivy pro V.-VI. epochu a provozovatele ČD i ČD cargo.
Price Kč475.00
More
Backorder

Follow us on Facebook