Kategorie

Výrobci

Newsletter

1) OCHRANA OSOBNÍCH DAT

Osobní údaje jsou chráněny před zveřejněním a použitím třetí osobou. Jsou použity pouze pro zaslání objednané zásilky a komunikaci se zákazníkem.

Údaje o nákupech a prodejní doklady jsou uchovávány jako součást účetních údajů po dobu nejméně šesti let dle příslušných předpisů o vedení účetnictví.

Zákazník svojí registrací uděluje souhlas ke zpracování a uchovávání svých osobních údajů pro výše uvedené účely. Veškeré zpracovávané osobní údaje jsou viditelné jejich nositeli.

Zákazník má právo provozovatele požádat o zrušení registrace a odstranění osobních údajů.

Zákony a předpisy: zák. č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů

 

2) ZASÍLÁNÍ INFORMAČNÍCH MAILŮ

Informační emaily o nových produktech, slevách a jiných novinkách jsou zasílány pouze uživatelům, kteří se zasíláním vyslovili souhlas.

 

3) AUTORSKÁ PRÁVA

Veškeré zde uvedené fotografie, technické údaje a další informace jsou výhradním majetkem provozovatele nebo jeho partnerů a nesmějí být dále publikovány bez písemného souhlasu provozovatele.

 

4) POUŽÍVÁNÍ "COOKIES"

Cookies je krátký soubor informací, zaslaných internetovým serverem Vašemu prohlížeči. Pomocí tohoto souboru je poté systém internetového obchodu schopen rozeznat jednotlivé uživatele a automaticky je přihlásit, zobrazit košík atp.

Cookies nepoužíváme ke sběru dat nesouvisejících s Vaším nákupem či uživatelským účtem.

V případě vypnutých "cookies" nelze provést nákup.

 

5) CREDITS

 

Tento Web byl vytvořen s použitím open-source programu PrestaShop™.

 


DomůDomů

Košík  

(prázdný)

Novinky

Momentálně nejsou žádné novinky