Všechny nejprodávanější produkty
  • Vyprodáno
Plány kolejišť I
  • Plány kolejišť I
  • Plány kolejišť I

Plány kolejišť I

MSC_MF1

DOTISK knih je v plánu na jaro 2016.

První díl Plánů kolejišť je věnován malým i velkým kolejištím. Na 124 stránkách se zaměřuje na smysluplné náměty s typicky českou či slovenskou tématikou a zajímavým provozem.

499,00 Kč
Počet
Vyprodáno

  Skladová dostupnost

Stav skladu uvedený na eshopu je pouze orientační a může se lišit. Upřesnění na dotaz.

  Dodací podmínky

Zásilky odesíláme hromadně obvykle jednou týdně. Více informací naleznete v záložce Dodání.

  Možnost vrácení

Zboží lze vrátit do 14 dnů. Náklady na vrácení a uhrazení doběrečného nese kupující.

Popis

Náklad je kompletně rozebrán včetně dotisku. Pokud zde zadáte Váš email budeme Vás informovat při opětovném naskladnění. Dotisk ale není na rok 2014 plánován.

 


Publikace obsahuje 50 plánků kolejišť v měřítcích H0, TT -a N.

Rozsah publikace 124 stran, vytištěno na křídový papír v pevné vazbě.


Milan Ferdián je jméno železničním modelářům velmi dobře známé. Tento odborník se již několik desetiletí specializuje na oblast geometrie modelového kolejiva, současně disponuje rozsáhlými znalostmi i vlastní databází železničních stanic na celé síti bývalých ČSD. Díky tomu, ale také díky své bohaté fantazii prodchnuté romantickou duší je schopen profesionálním způsobem navrhovat kolejiště, která nejsou jen bezduchými „vlakodromy“, ale z Milanova pera vycházejí jedinečné plány s typicky českou či slovenskou tematikou, jež vždy nabízejí zajímavý a hlavně smysluplný provoz.

Fronta zájemců o projekt od Milana Ferdiána je dlouhá a čekací doba jakbysmet. Proto všichni modeláři uvítali, když se Milan v roce 2010 rozhodl některé své plány publikovat v knize Plány kolejišť, jejíž celý náklad byl v krátké době beznadějně rozebrán. I to je potvrzením oblíbenosti tvorby autora.

Nyní vychází druhá edice této knihy, věnováné pevným, jednoduše nerozebíratelným kolejištím. Celkově přináší publikace padesát zajímavých projektů obsahujících detailní výkresy doplněné popisem provozu i atmosféry příslušného kolejiště.

Detaily produktu
MSC_MF1
0
Komentáře (0)
Známka
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

Nasledujte nás na Facebooku