Kategorie

Výrobci

H0 - ČD 751 159 "Zamračená/Bardotka" - analog, MTB

H0 - ČD 751 159 "Zamračená/Bardotka" - analog, MTB

Display all pictures

Model lokomotivy "Zamračená" řady 751 159-5 v barvách ČD (červená se žlutým pruhem) v analogovém provedení s přípravou na digitalizaci a ozvučení.

Více detailů

Vyrobce: 1. MTB


3 990,00 Kč

MTB_?D751159H0

Dostupnost: Nedostupné

0 položka na skladě


Informujte mě při naskladnění


Osazený reproduktor pro ozvučení, osvětlení interiéru kabiny a možnost nezávislého ovládání reflektoru - příprava pro Plux22 dekodér.

Dekodér s nejnovějším zvukem od firmy Artol lze objednat také.


Model Zamračené T478 v měřítku H0 -je letošní novinkou české firmy MTB. K dispozici je analogové provedení s přípravou na digitalizaci a ozvučení (konektor Plux22), kterou Vám na přání rádi osadíme digitálním dekodérem nebo zvukovým dekodérem z naší nabídky.

K modelu lokomotivy je přibalen set drobných doplňků - stěrače, hadice, očková spřáhla a bandážované kolo - které si modelář může na lokomotivu dosadit.

Pohon lokomotivy zajišťuje kvalitní motor, který lokomotivě dodá slušnou tažnou sílu a dobré jízdní vlastnosti. Model má hnané všechny čtyři nápravy, osazené standardně nebandážovanými koly. Pokud podmínky Vašeho kolejiště (traťové sklony, délka souprav atp.) vyžadují použití bandáží, je možné použít přibalené kolo s bandáží, případně doobjednat i další bandážovaná kola. Výměna je jednoduchá a zvládne ji každý, kdo zvládá běžnou údržbu a čištění vozidel. Vzhledem ke hmotnosti modelu 600g to však není třeba.

Model je vybaven standardní šachtou pro spřáhlo s kinematikou. Samozřejmostí je též osvětlení, ovládané dle směru jízdy.

  • Obsah balení 1 ks
  • Měřítko H0 (1/87)
  • Rozhranní Plux22
  • Řízení analogové s přípravou na digitalizaci
  • Epocha V, (od r, 1993)
  • Železniční správa ČD
  • Hnané dvojkolí 4 nápravy - dvě převodovky

Zatím nebyl přidán žádný komentář. Můžete být první...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

Košík  

(prázdný)